Cuzco - Reisverslag uit Cuzco, Peru van Sandy en Esther Schreur - WaarBenJij.nu Cuzco - Reisverslag uit Cuzco, Peru van Sandy en Esther Schreur - WaarBenJij.nu

Cuzco

Door: sandyesther

Blijf op de hoogte en volg Sandy en Esther

25 September 2010 | Peru, Cuzco

Ken je die mop van die 2 Nederlanders die naar Cuzco gingen? Ze kwamen in een ¨roadblock¨ terecht. Dat klinkt overigens spannender dan het is: mensen die het niet eens zijn met de politieke en/of economische situatie blokkeren de weg met steenblokken en brandende autobanden. Gevolg: verplicht uit de bus stappen en 3 kwartier met alle bepakking (± 25 kilo) langs de blokkades lopen. Daarna nog een uur op vervangend vervoer wachten en uiteindelijk na 9,5 uur aankomen in Cuzco. Welcome to Peru! Gelukkig maakten de prachtige uitzichten onderweg veel goed.
Eerder waren we in Puno, waar we de grens zijn overgestoken. Daar hebben de rieteilanden van Uros bezocht en Sillustani, een groot complex met (pré)Inca graftorens. Onderweg hebben we inmiddels ook de onvermijdelijke lama´s en cavia´s gezien (niet gegeten!). Er is hier in Cuzco van alles te zien en te doen, dus voorlopig blijven we hier nog wel even.

• 25 September 2010 - 16:13

Henri:

Alles goed met jullie?? slecht nieuws sandy, als Said scoort ben je van de eerste plaats af, veel plezier nog!!!

• 25 September 2010 - 16:41

Niek:

Veel plezier, daar jullie maken daar van alles mee terwijl hier alles gewoon doorgaat. Dus weinig nieus uut dinxper. Het ziet er daar wel mooi uit moet ik eerlijk zeggen. Wij gaan het eind van het jaar de andere kant op we hebben geboekt en gaan naar thailand. Veel plezier nog

• 25 September 2010 - 16:47

Joke En Eduard:

Niet zo leuk om met bepakking zo,n eind te lopen.Maar te lezen hebben jullie het goed naar de zin.Hier gaat alles goed ook met de katten ben er gisteren even geweest worden goed verzorgd . gr

• 25 September 2010 - 17:38

Elly Van Liempt:

Hoi Esther en Sandy,

Als je toch zo'n reis mag maken, kun je alleen maar blij zijn. Ik geniet van jullie prachtige foto's. Zo'n 'roadblock' is minder plezierig, zeker als je dan zo'n eind moet lopen met bepakking. Pfff.
    Wat geweldig dat wij als thuisblijvers op deze manier mogen meegenieten.
    Cuzco bij nacht is ook prachtig.
    Nog een hele fijne tijd. Ik lees het wel weer. Jullie hebben ook leuke t-shirtjes. Nooit weggooien hoor:)).
    Groetjes voor beiden,
    Elly

• 26 September 2010 - 21:07

Noud:

Te gek allemaal ! Shirtjes staan jullie goed !
    Veel plezier in Cusco (zag er mooi uit in een TV reisverslag die ik ooit gezien heb).

gr. Noud, Eileen en Chloe.

• 28 September 2010 - 14:14

Petra:

Leuk om te horen en te zien dat het goed met jullie gaat! Echt genieten van alles wat jullie zien en meemaken! Hier alles z'n gangetje... Regen en 12°C dus rode wijn en de openhaard aan!

• 29 September 2010 - 10:18

Marie-Hélène:

ha beidjes,

Klinkt als een overlevingstocht, nu het zwemmen en fietsen nog.

Hier wordt het al lekker herfst, vandaag een prachtige zonnige dag. liefs van Marie-Hélène

• 04 Oktober 2010 - 08:58

Hennie Van Gaalen:

Balen dat jullie weer terug moeten. Sandy sterkte. Een gebroken sleutelbeen is geen pretje. Volgens mij kun je nu ook moeilijk liggen en slapen, tenminste dat was mijn ervaring destijds. In ieder geval een goede terugreis toegewenst.