Sucre: backpack of luxevakantie? - Reisverslag uit Sucre, Bolivia van Sandy en Esther Schreur - WaarBenJij.nu Sucre: backpack of luxevakantie? - Reisverslag uit Sucre, Bolivia van Sandy en Esther Schreur - WaarBenJij.nu

Sucre: backpack of luxevakantie?

Door: sandyesther

Blijf op de hoogte en volg Sandy en Esther

08 September 2010 | Bolivia, Sucre

Zoals jullie hebben gelezen waren de eerste dagen in Bolivia niet je van het: om dat te compenseren zijn we niet met de bus (2 dagen) maar met het vliegtuig naar Sucre gereisd. De landing leek daarbij nog wel even spannend, want wij zagen alleen maar bergen en niet iets wat op een landingsbaan leek ... In Sucre hebben we intrek genomen in een 4 sterren hotel in een oud koloniaal gebouw. We hebben dus niet echt het idee dat we met een backpackvakantie bezig zijn. Maar dat afzien komt nog wel. Voorlopig genieten we van dit prachtige stadje in een prachtig berglandschap. We zullen snel wat foto´s maken en proberen deze op de site te plaatsen (de internetverbindingen zijn hier niet echt optimaal).

• 08 September 2010 - 14:18

Roos:

Goed zo!! Goed om te horen dat alles is goed gekomen! Geniet lekker van het 4 sterren hotel. Ik blijf jullie met plezier volgen! Ik heb even gekeken hoe Sucre eruit ziet, wow!! Het moet er erg mooi zijn!

• 08 September 2010 - 15:10

Stefanie:

Dat heb je goed! Moet wel leuk blijven natuurlijk!! Wat die avontuurlijke backpack vakantie heb je de eerste dagen natuurlijk al wel je portie gehad... Ik ben super benieuwd naar de pictures!

• 09 September 2010 - 06:47

Robert:

Nog geen reizigersdiarree?
    Beetje coca helpt dan goed en is daar genoeg aanwezig. Veel plezier